Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. 10. 2018

RUMBURŠTÍ PATRIOTI: „ rozhodne Váš hlas“

 

Již za několik hodinpats1200.png půjdeme k volebním urnám, abychom dali hlas svému politikovi, o němž se domníváme, že bude skutečně hájit naše zájmy. RUMBURŠTÍ PATRIOTI jsou plni nadějí, že nebudete vybírat jen podle líbivých hesel a podle toho, co Vám kdo slíbil.

Stejně tak dobře všichni víme, že hospodaření města Rumburk není zrovna v nejlepší kondici. Současnému vedení města nelze upřít některé pozitivní zásluhy, přesto je třeba si připomenout, co nám obyvatelům Rumburku, končící koalice přinesla. Někomu nic, někdo se raduje z dětského hřiště, nového stadionu, jiní bědují nad stavem nemocnice.

Nově zvolení představitelé města budou mít nelehkou úlohu. Za uplynulá dvě volební období je městská pokladna jako vymetená, vztahy ve městě napjaté, až nepřátelské, trestní oznámení létala na všechny strany, řada schopných úředníků odešla z radnice a městských institucí jinam. My bychom tento stav rádi zvrátili. Neumíme sice jako mávnutím kouzelného proutku naplnit pokladnu po okraj, neumíme z Lužické nemocnice udělat luxusní špitál, kde se lékaři budou přetahovat o místa, či naráz vybudovat chybějící inženýrské sítě, ale umíme být slušní, neudáváme, zbytečně nepodáváme trestní oznámení, nechceme se zbavovat schopných úředníků, manažerů a nahrazovat je svými kamarády či spolustraníky.

Rádi bychom se na správě města podíleli, ale zároveň si přejeme, abyste vybírali podle svého nejlepšího vědomí. Pokud to nebudeme my, RUMBURŠTÍ PATRIOTI, tak aby to byl někdo, kdo nevábí na nesplnitelné cíle, kdo nenabízí luxus finančně nákladných služeb zadarmo, prostě ten, kdo nemaže před volbami med kolem úst, ale myslí reálně. Chceme, aby volby proběhly ve vší slušnosti a nevznikl ani stín podezření, že se je někdo pokusil ovlivnit. Chceme, abyste měli šťastnou ruku a vybrali ty, kteří budou na radnici k užitku Vám i Vašim sousedům.

Komunální politik není nikdo jiný než Vy. Ač to může znít naivně, je to jen člověk, který nechce na stav věcí veřejných nadávat jen u piva či na sociálních sítích, ale chce se na nich podílet sám a aktivně. I proto musíme poděkovat našim kandidátům, kteří našli odvahu kandidovat v současné napjaté atmosféře a zároveň popřát všem ostatním konkurenčním stranám a kandidátům hodně štěstí.

RUMBURŠTÍ PATRIOTI budou vždy ctít vítěze voleb, především proto, že ho vyberete Vy, obyvatelé Rumburku. yes  heart